Monday, August 25, 2014

L'Oreal // Druženje za BiH Blogerke


Dugo nisam bila aktivna na blogu jer sam svu svoju pažnju posvetila snimanju videa za svoj YouTube kanal, ali sam se u protekloj sedmici čvrsto odlučila na povratak pisanju, i to na bosanskom jeziku. Nadam se da će ovo biti način na koji ću i ja da ostvarim vezu sa čitaocima iz regije, tako da je od sad ovaj blog posvećen samo za Balkance!

Ono što me trznulo iz mrtvih je upravo bio presedan u BiH Beauty Blog zajednici, a to je par druženja koja su organizovana od kozmetičkih kuća upravo za nas. Danas vam donosim dio atmosfere sa L'Oreal-ovog event-a iz moje perspektive.


Po običaju, zadnja sam stigla... Ali naći parking u gradu za vrijeme SFF-a je misija sama po sebi! Moram priznati da je L'Oreal-ov tim nadmašio sva moja očekivanja priredivši nam dva sata predivnog provoda. Od izgleda paviljona do poslastica i šampanjca, sve je bilo elegantno i urađeno sa ukusom! Pored toga što smo imale priliku da se družimo međusobno, na raspolaganju su nam bili nadasve ljubazni ljudi s kojima smo mogle razgovarati o novitetima i tehnikama šminkanja.
Dženana sa bloga Šljokica.

Osim razgovora, djevojke su imale priliku na Red Carpet Makeover, za koje je, uglavnom, bio zadužen Sanjin Egon. Ja sam šminkanje preskočila budući da sam već došla našminkana, ali sam rado pristala na promjenu frizure jer mi kosa nije jača strana pa je često u repu ili messy punđi.


Ema sa bloga Kontrol & Vanity.


Midheta sa bloga Young Sophisticates.

Sati su proletili u stvarno ugodnoj i opuštenoj atmosferi, a sa druženja nismo otišle praznih ruku! L'Oreal-ov tim nas je sve pripazio sa poklon-kesama, koje su mene lično iznenadile jer se unutra krio veći broj proizvoda nego što sam ja zamišljala.

Bila sam vrijedna pa sam se čak poslužila i svojim macro objektivom da podjelim sa vama sve poklončiće! Deminutiv koristim čisto zato što su slatki, a ne u odnosu na veličinu. Sadržaj moje kese je bio slijedeći:


- Skin Perfection Micelarna Otopina 3u1
- Revitalift Magic Blur Krema
- Infallible 24h Stay Fresh Puder #140 Golden Beige
- Color Riche Intense Blondes Ruž #297 Red Passion
- Volume Million Lashes So Couture Maskara
- Super Liner So Couture
- Color Riche L'Ombre Pure Mat Sjeilo #106 Breaking NudeZadnje što ću reći je da sam naprosto oduševljena sa tušem i maskarom. Detaljnije neću ulaziti u proizvode da ne bi post bio predug, ali sigurno je da nekoliko od gore navedenih ulazi u mjesečne favorite! 

Za kraj ide zahvalnica L'Oreal-u na pozivu i provodu, Sanji sa bloga Make Up Mayhem koja je organizatorima dala do znanja da i ja postojim u ovim vodama, a i svima koji ste došli do kraja posta!